Posjete male Suri snimanju filma 'Knight and Day' uspjela je zasjeniti Cameron Diaz. Prekrasna i mnogima draga plavuša bacila je oko na jednog od glumaca. Ne, na Toma Cruisea već na Olivera Martineza

Premda su na snimanju filma 'Knight and Day' gotovo sve oči medija uperene u malu Suri koja posjećuju tatu Toma Cruisea, glavna glumica filma također daje materijala za dobru trač priču.

Uz poznatog scijentologa, seksi plavuša Cameron Diaz glumi i uz zavodnika Olivera Martineza, između ostalog poznatog po dugogodišnjoj vezi s Kyle Minogue.

Dugonoga Cameron je u markantnog Olivera navodno zaljubljena još od 2003. godine kada je trebala s njim glumiti u filmu 'U tuđoj koži'. Glavnu ulogu u tom trileru ipak je preuzela Angelina Jole, dok je Charlijev anđeo bio zadovoljan novim seksi prijateljem.

Dugonoga Cameron je u markantnog Olivera navodno zaljubljena još od 2003. godine

'Cameron misli da je Oliver jako seksi, i zaljubljena je u njega od trenutka kad su se upoznali. Kada su se ponovno susreli na snimanju u Sevilli nije bila ni najmanje sramežljiva, dapače, odmah je krenula u akciju i pozvala Olivera na piće' otkrio je izvor blizak glumici.

Cameron Diaz: Nema više pomfrita za ručak

Iako Martinez nije ravnodušan prema kolegici, problem je u Elsi Pataky s kojom je već neko vrijeme u kompliciranoj vezi ispunjenoj prekidima i mirenjima.

Cameron: Ne moraju sve žene biti majke

Bez obzira hoće li glumac izabrati temperamentnu Španjolku ili kalifornijsku plavušu, mora se priznati da njegov francuski šarm djeluje i na neke od najljepših i najizbirljivijih žena na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju