George Clooney je san gotovo svake žene, a proslavljeni dizajner Roberto Cavalli tvrdi kako je njegova djevojka Elisabetta vrući erotski san gotovo svakog muškarca

Modni dizajner Roberto Cavalli, nazvao je talijansku ljepoticu Elisabettu Canalis, djevojku Georgea Clooneyja 'erotskim snom'.

'Elisabetta je lijepa i jako senzualna. Ona je erotski san velikog broja muškaraca. Ona je neodoljiva kombinacija neprikosnovene ljepote i neumišljene spontanosti poput one kakvu imaju cure iz susjedstva.

Elisabetta je neodoljiva kombinacija neprikosnovene ljepote i neumišljene spontanosti

I upravo je zato toliko uspješna - blještavi osmijeh na njezinom slatkom licu upotpunjen je nekim senzualnim izrazom' riječi su kojima je dizajner poznat po izrazito seksi kreacijama opisao Clooneyjevu odabranicu.

Osim što je Cavalli surađivao s fatalnom crnkom na snimanju reklamne kampanje za donje rublje, vrlo je dobar prijatelj i s jednim od najtvrdoglavijih holivudskih neženja.

'George i Elisabetta su jako zaljubljeni. Oboje su prekrasni i fascinantni i njihova je veza poput sna. Ljudi trebaju sanjati i njihova me ljubavna priča podsjeća na one iz prošlosti.

Elisabetta bira donje rublje za Georgea Clooneyja

Isprava sam mislio kako talijanska cura poput Elisabette nikako ne bi mogla biti s ležernim Amerikancem poput Georgea, ali pokazali su kako su njih dvoje potpuno opčinjeni jedan drugim' ne skrivajući svoje oduševljenje izjavio je gospodin Cavalli.

George Clooney odustao od braka i djece

Iako nerado kvarimo tu idealnu sliku ljubavi kakvu je skicirao nekadašnji modni miljenik Victorije , moramo dodati kako se posumnjalo u njezin odnos s nogometašem Clarenceom Seedorfom kojeg je očito isto tako zavela svojim blještavim osmijehom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju