Vjenčanje je poseban dan u životu, a ovaj su vikend sudbonosno da izgovorila čak četiri zaljubljena para. I dok se Tanja Tomić na ljubav zavjetovala treći put, Larisa Lipovac i Goran Navojec su pripremili pravi spektakl za svoje goste na Visu

Vikend je rezerviran za vjenčanja, a ovaj iza nas je zaista bio pretrpan mladencima koji su se zavjetovali na vječnu ljubav. Još u petak su to učinili Larisa Lipovac i glumac Goran Navojec koji su svoje goste okupili na romantičnom obredu na Visu. Iako su pokušali zavarati paparazze, to im nije uspjelo, no njihovo ih prisustvo nije omelo u odličnoj zabavi koja se nastavila u vrtu vile Kaliopa.

Jedan dan im nije bio dovoljan, pa su nakon neprospavane noći goste odveli na party u uvalu Stončica. Larisa je vjenčanicu zamijenila bijelom tunikom koju je upotpunila vjenčićem od cvijeća koji je nosila na glavi, dok je mladoženja Goran Navojec za reprizu vjenčanja odjenuo bijelu košulju. 

Slavni gosti, među kojima su bili i potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešić, Joško Lokas, Zlatan Zuhrić Zuhra i Vedran Mlikota na plažu su stigli u kupaćim kostimima i japankama te zaigrali odbojku na pijesku.

Bivša voditeljica Tanja Tomić se ovog vikenda udala treći put. Vjenčanje je održano na Malom Lošinju, a Tanjin odabranik je 29-godišnji pomorac Nikola Ćuk. Bijela vjenčanica otkrila je mladenkin trbuščić, a uz sretni par je bio i Tanjin osmogodišnji sin Bruno iz braka s Alenom Bajlom.

Tanja je u četvrtom mjesecu trudnoće, a nakon izlaska iz matičnog ureda paparazzima je pokazala prst s, trećim vjenčanim prstenom. Tanja uživa u drugoj trudnoći koju odlično podnosi.

Ivana Žužul, kćer bivšeg ministra vanjskih poslova Miomira Žužula ovog se vikenda udala u Dubrovniku za Ryana Burnesa. Vjenčao ih je američki kardinal u Dominikanskom samostanu. Svadbena večera za 300 uzvanika održana je u tvrđavi Revelin.

Subota je bila svečana i u obitelji poduzetnika Davora Šterna. Njegov sin Danijel pred oltar je odveo djevojku Andreu u crkvi Svete Katarine u Zagrebu. Mladenka koja je u drugom mjesecu trudnoće, blistala je u jednostavnoj bijeloj vjenčanici.

Među uzvanicima su bili Jelena Perčin sa suprugom, Goran Mileusnić, bivši premijer Nikica Valentić te Mladen Vedriš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju