Glumica Demi Moore koja je potrošila bogatstvo kako bi zaustavila starenje izgleda ipak nije uspjela pobijediti vrijeme koje kuca na njezina vrata. Jedan veliki osmijeh upućen fotografima otkrio je bore oko očiju i na nosu

Iako je jedan od recepata za mladoliki izgled njezin petnaest godina mlađi suprug Ashton Kutcher te razni kozmetički tretmani koji uključuju podizanje, zatezanje i injekcije botoxa Demi je popustila te pokazala svijetu da i ona ima bore.

Glumica koja će uskoro proslaviti 47. rođendan nikada nije javno priznala kako se podvrgnula zahvatima i tretmanima ljepote, no na svoj je izgled potrošila velike svote novca.

Čak je otišla i toliko daleko da je u kolovozu u razgovoru za magazin Marie Claire odlučno rekla kako nikada nije bila na plastičnoj operaciji.

Makeower koji je Demi napravila stajao ju je nešto više od 200 tisuća funti, a uključuje operaciju koljena, liposukciju bedara, trbuha i bokova.

'Nikada nisam učinila ništa takvoga, no nikada ne bih osudila one koji su to učinili', rekla je Demi te dodala kako skalpel nikoga neće učiniti sretnim.

Demi kojoj je brak s Ashtonom treći po redu uložila je velike svote novca u dobar izgled, a okružuje ju i vojska pomoćnika.

Ima svog nutricionistu, osobnog trenera i savjetnika s kojim vježba jogu, a bez obzira na broj godina planira još jednu trudnoću.

Demi Moore: Ne želim izgledati kao da mi je 30.!

Demi Moore još uvijek prkosi gravitaciji

Smatra kako je to moguće, a Astona opisuje kao izrazito odgovornu osobu koja je puno zrelija od svojih vršnjaka. S njim dijeli sve, a njih su dvoje su i najbolji prijatelji.

Izgleda kako ni bore na njezinom licu ne mogu narušiti sklad i harmoniju njihovog braka. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju