Lijepa Eva Mendes koja je podigla prašinu reklamom za parfem Calvina Kleina u kojoj izviruje njezina bradavica, krasi naslovnicu novog broja magazina Allure u kojem otkriva tajnu boravka u klinci za odvikavanje i priznaje kako joj izgled ne odmaže u karijeri

Moja bradavica stvarno nije tako velika stvar, a u reklami se vidi na djelić sekunde dok se valjam po krevetu.

Odjevena u običnu bijelu majicu i s raspuštenom kosom Eva izgleda senzacionalno. Na fotografijama ostavlja dojam kao da se upravo probudila, a ne kao da se satima pripremala za snimanje.

U razgovoru za časopis Allure Eva je otkrila kako ona zna pravu istinu o bradavici u reklami za parfem Obssesion. 'Moja bradavica stvarno nije tako velika stvar, a u reklami se vidi na djelić sekunde dok se valjam po krevetu' rekla je Eva.


Na pitanje pomaže li joj izgled u karijeri Eva je odgovorila kako nije jedna od onih glumica koje će reći da zbog odličnog izgleda propušta dobre uloge.

'Izgled mi ne odmaže u karijeri. Jednostavno još nisam spremna za ulogu života i nisam se pokazala dovoljno spremna kao glumica' tvrdi Eva.

Nikad dosta seksi Mendes

Eva: Volim muškarce koji mi gledaju u guzu

Senzualna glumica navodno je provela neko vrijeme u klinici za odvikavanje, no to nije htjela potvrditi niti opovrgnuti.

Eva je priznala kako je pametna cura jer u suprotnome ne bi uspjela u ovom poslu. 'Nisam intelektualka, pa sam zato rekla da tražim muškarce s mozgom' našalila se ljepotica!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju