Gisele ne poznaje ljubav 'na pola puta'. Kada voli, ona voli do kraja, a ono što osjeća za svog supruga osjeća i prema njegovom sinu iz prijašnje veze. Brazilsku ljepoticu izgleda privlači obiteljski život jer jer je ponovno rekla 'da' Tomu Bradyju

Gisele je u razgovoru za magazin Vanity Fair rekla kako obožava Tomovog 19-mjesečnog sina kojeg je dobio u vezi s bivšom djevojkom Bridget Moynahan.

'Znam da je ona njegova majka i poštujem to, no to što ga je rodila druga žena ne znači da ga ja manje volim', rekla je Gisele i priznala kako Johna Edwarda voli kao da je njezin sin.

Tomovog sina od prvog dana volim kao da je moj sin, rekla je seksi Gisele.

'Želim da ima odličan odnos s majkom, no i ja ga od prvog dana volim kao da je moj sin' rekla je seksi Gisele koja ima samo lijepe riječi za Johnovu majku.

Gisele je otkrila kako želi veliku obitelj baš poput njezine jer su djeca kao anđeli.

I Tom Brady je njezin anđeo, voli ga od prvog trenutka kad su se sreli.

Nakon Adriane Lime, udala se i seksi Gisele

'Čim sam ga ugledala znala sam da ima njljepši osmijeh na svijetu', otkrila je Gisele koaj ne skriva koliko je zaljubljena u svog supruga.

Gisele i Tom ove subote su ponovno rekli 'da' na ceremoniji vjenčanja u Costa Rici, a sve kako bi prijatelje koji nisu prisustvovali njihovom prvom vjenčanju uvjerili u svoju ljubav.

'Par je izgledao jako sretno, a Gisele se cijeli dan pripremala za vjenčanje u obližnjem hotelu', rekao je jedan od prolaznika.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju