Gwyneth Paltrow i njen suprug imaju jedno pravilo, u javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno i uporno drže jezik za zubima kada je u pitanju brak. No Gwyneth je ipak popustila i malo se raspričala…Kako je reagirao voljeni Chris još nije poznato.

'Brutalno smo iskreni jedno prema drugome. Čak i ako, Bože sačuvaj, za deset godina ne budemo zajedno, mislit ću o nama kao o obitelji', izjavila je Gwyneth.

Život ovog slavnog bračnog para po jednom se drastično razlikuje od stotina drugih koji rado svoju intimu podastiru pred oči javnosti. No da je teško u današnje vrijeme biti poseban, odala je slavna glumica.

'Teško je i ništa nije lako kao što izgleda. Život je kompliciran, jučer je on otputovao u Australiju, a ja sam došla ovdje. To je nešto s čim se moramo pomiriti', izjavila je Gwyneth i po prvi puta s javnošću podijelila dijelić iz svoja četiri zida koja dijeli s frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom.

Poznati par je u braku od 2003. godine što znači kako je naredna i sedma prijelomna godina u njihovom bračnom životu. No gumica se najgoreg scenarija, razvoda, koji je u životu holivudskih parova postao neizbježan, nimalo ne plaši.

'Brutalno smo iskreni jedno prema drugome. Čak i ako, Bože sačuvaj, za deset godina ne budemo zajedno, mislit ću o nama kao o obitelji', izjavila je Gwyneth za američki časopis Life & Style.

Muški strana još se nije čula, pa možemo tek nagađati kako je Chris ipak pozitivno reagirao na Gwynethin malo 'duži jezik'. Slijedi li nakon ove javne ispovijesti i zajedničko pojavljivanje na nekom crvenom tepiha, možemo se samo nadati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju