Izgleda kako je među damama sa zvjezdanim statusom trudnoća ovog proljeća 'in'. Nakon najpoznatije holivudske mame Angeline Jolie koja čeka četvrto biološko dijete, još jedan mališan mogao bi stići u obitelj Heidi Klum i Seala

Njemački supermodel Heidi Klum je potaknula glasine o trudnoći nakon što se nekoliko dana za redom u javnosti pojavila odjevena u široku odjeću koja navodno prikriva njezin trudnički trbuščić.

Heidi koja se udala za Seala 2005. u Meksiku uvijek je naglašavala kako uživa u majčinstvu, koje na njezinom tijelu gotovo uopće nije ostavilo traga.

Ljepotica koja ne silazi s modnih pista i naslovnica časopisa, ako je vjerovati šuškanjima, očekuje četvrto dijete. Iz veze s Flaviom Briatoreom Heidi ima četverogodišnju djevojčicu Leni, no brigu o njoj kao i o njihovo dvoje sinova, dvogodišnjem Johanu i trogodišnjem Henryju vode ona i njezin suprug Seal.

Nestašna Leni pokazala dugi jezik

Heidi koja se za Seala udala 2005. u Meksiku uvijek je naglašavala kako uživa u majčinstvu, koje na njezinom tijelu gotovo uopće nije ostavilo traga.

'U našem domu nikada nije mirno i tiho, no zbog toga sam jako sretna jer znam da imam troje zdrave djece', rekla je Heidi koja uživa u domu punom dječjeg smijeha i ljubavi koju joj poklanja suprug Seal. Više nego dobar razlog za četvrto dijete!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju