Bivši supermodel Helena Christensen bila je udana za glumca Normana Reedusa, a na listi njezinih partnera ili ljubavnika nalaze se i Josh Hartnett, Leonardo DiCaprio, te pokojni Michael Hutchence. Ipak, Helena tvrdi da nikada nije živjela s muškarcem!

Ona je bila udana za glumca Normana Reedusa pet godina, a na listi njezinih parnera i ljubavnika nalaze se Josh Hartnett, Leonardo DiCaprio i pokojni Michael Hutchence.

No, Helena Christensen upravo je otkrila neobičan podatak iz njezinog života kazavši kako nikada, ali nikada nije živjela s muškarcem.

- NIkada nisam živjela s nijednim muškarcem osim s mojim sinom Mingusom. Sada se borim kako bi mogla kohabitirati s bilo kim. To nije bilo zbog mojih čestih putovanja, nego se tako jednostavno dogodilo. Navikla sam na moj dom i moje stvari, kazala je Helena i dodala kako vjeruje da se tako neće zauvijek osjećati.

- Ako bih upoznala pravu osobu, zasigurno bih mu rekla - ajde dođi, useli se i stavi stvoje stvari posvuda. No, to bi funkcioniralo neko vrijeme, ali bih sigurno poslije željela povratiti svoju ravnotežu.

Četrdesetogodišnja menekaka kazala i kako se ne boji godina, te da je u boljoj formi nego li je to bila u 25-oj. Helena se bavi boksom i trčanjem, no više od svega, radi na svom mentalnom zdravlju. - Za to u 25. godini, kaže ona uz smijeh, ne marite previše!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju