Još je dovoljno vremena ostalo da dobro promislite o božićnim darovima koje je potrebno uskladiti sa željama i financijskim mogućnostima. Pomažemo vam donijeti odluku!

Nedostaje li vam inspiracije za kupovinu dara vašoj dragoj prijateljici, mami ili sestri, predlažemo vam neke od poklona koji su vrlo često visoko na popisu želja.

Za svačiji ukus nudi se veliki izbor potencijalnih darova, no prije nego li vas ponese božićna euforija, dobro promislite o željama i potrebama osobe kojoj kupujete dar.

Iako su poklon bonovi idealno rješenje za one koje ne poznajete baš dobro, neke vama drage osobe mogle bi biti razočarane pronađu li pod jelkom tek omotnicu s papirićem poznate trgovine.

Kao što ćete vi darovati svoje najdraže, tako ćemo i mi vas, naše čitateljice, zajedno s našim partnerima darivati za božićne blagdane.

Dva poklon paketa Dr.Hauschka od lavande i jedan poklon paket Primavere 'Energiziranje' daruje vam bio&bio.

Kozmetički brend Clarins tri čitateljice nagrađuje spektakularnim maskarama sa šljokicama uz koje će vaš svečani look dobiti sasvim novu i super glamuroznu dimenziju.

Biblioteka ČitaOna daruje vam dvije knjige 'Taj divni muškarac' te dva primjerka knjige 'Svatko ima svoju Bono priču' u kojoj će se pronaći sve one koje se želi odreći djetinjaste spontanosti i hrabrosti i u trenucima obilježenima ozbiljnim problemima i životnim prekretnicama.

Continental film poklanja vam DVD '4 Božića' koji će se idealno uklopiti u zajedničko blagdansko okupljanje ispred TV ekrana te komediju 'Sve moje bivše' s Matthewom McConaugheyjem koje će se bolje uklopiti u ženska prigodna druženja.

Poklon pakete Dr.Hauschka od lavande dobile su Marina Turkalj i Romana Volić.

Poklon paket Primavere 'Energiziranje' dobila je Ljiljana Durlin.

Knjige 'Taj divni muškarac' dobile su Melita Karamarković i Anita Horvat.

Knjige 'Svatko ima svoju Bono priču' idu u ruke Ljubice Golub i Branke Penel.

Maskare Clarins dobile su Sanela Stefanec, Ines Ambruš i Petra Lijović.

DVD '4 Božića' dobila je Ljiljana Božićević, a film 'Sve moje bivše' ide u ruke Lidije Vrkašević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju