Ljubavni jadi Jennifer Aniston nisu samo njezin problem. Nekadašnjoj gospođi Pitt pomaže cijeli Hollywood. Lijepa Jen stvarno nema sreće, no ženska solidarnost je jača od svega. Rješenje za problem koji ju muči već godinama pronašla je Bette Midler

Holivudska glumica Bette Midler odlučila je svojim savjetima pomoći mlađoj kolegici koja boluje od slomljenog srca. Da je žena ženi zaista najbolji prijatelj pokazala je diva koja je složila nekoliko savjeta s objašnjenjima i pojasnila kakvog muškarca zaslužuje Aniston.

Iako glumica i pjevačica ne poznaje Jennifer Aniston godine iskustva učinile su je spretnom na polju muško ženskih odnosa. Bette je u razgovoru za magazin People pokazala simpatije za najpoznatiju single djevojku i poslala joj nekoliko savjeta.

'Jennifer treba uzbudljivog muškarca, mislim da bi joj najbolje odgovarao vozač auto utrka', rekla je Bette.

Midler smatra kako Jennifer treba muškarca koji će je cijeniti, no to nikako ne smije biti netko iz showbiznisa jer su njezine dosadašnje veze pokazale kako to ne funkcionira. 'Isprobala ih je nekoliko i niti jedna joj nije uspjela. Žena mora učiti na svojim greškama i ne ponavljati ih', rekla je Bette.

Jedan od savjeta je i da je Jennifer potreban muškarac koji puno zarađuje kako bi ona prestala trčati za novcem. Na taj način bi se smirila, radila manje i imala više vremena za ulaganje u vezu.

'Mora živjeti punim plućima kako bi zaboravila na rupe koje su prethodne veze ostavile na njezinom srcu', sigurna je Bette.

Kada su je upitali da prokomentira njezinog posljednjeg partnera, Johna Mayera, Bette je rekla da je zgodan muškarac, no da o njemu nema nikakvo mišljenje. Vrlo diplomatski.

Također je predložila Jennifer da se upusti u potragu za partnerom preko interneta. 'Zašto ne, neka proba pa će vidjeti što će joj to donijeti!, poručila je Bette.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju