O ženi najviše govore njezine grudi, ustvrdili su ruski seksolozi koji su tako oživjeli zaboravljenu znanost o grudima prema kojoj oblik i veličina grudi najviše govore o nekoj ženi. I da, silikoni se računaju, jer ako ih imate, kažu znanstvenici, vrlo ste nesigurni i površni

O povezanosti grudi i ženske osobnosti ovih dana mnogo se govori u Rusiji. Prema ruskim seksolozima, izgled, oblik i veličina grudi u potpunosti otkrivaju kakva ste osoba.

Prema ruskim seksolozima, žene s bujnim poprsjem su u pravilu vesele osobe, dok žene čije grudi imaju male i uvučene bradavice imaju i jednak karakter - uglavnom je riječ o povučenim osobama

Cijeli nauk zove se sternomantija, a zasniva se na teoriji kako temeljiti pregled grudiju ukazuje na osobnost neke žene. Male grudi imaju uglavnom poprilično ljubomorne žene, a ako imaju jasno uočljive bradavice, imaju i snažan karakter.

Žene s bujnim poprsjem su u pravilu vesele osobe, dok žene čije grudi imaju male i uvučene bradavice imaju i jednak karakter - uglavnom je riječ o rezerviranim ili introvertiranim osobama.

Ukoliko imate grudi u obliku dinje, vi ste osoba koja voli da joj se udovoljava, a ako su primjerice u obliku trešnje, vrlo ste vedri i društveni. Kruškoliki oblik grudi znači i da ste vrlo seksualna osoba.

Prema toj drevnoj znanosti, grudi su uglavnom uspoređivane su oblikom voća, što im je olakšavalo procjenu karaktera. Danas je pak dodan jedan novi oblik - silikoni koji iako nisu prirodni, mnogo govore o njihovoj vlasnici.

Ruski znanstvenici tvrde kako žene sa silikonskim grudima nisu pouzdane partnerice, jer je u načelu nesigurne i površne osobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju