Nije prvi put da se nagađa kako je Prva dama Francuske Carla Bruni trudna

Dosadašnja nagađanja kako je Prva dama Francuske trudna nisu imala nikakve osnove, međutim, francuskim kuloarima posljednjih dana se šuška kako je njezin godišnji odmor, na kojem se trenutačno nalazi, zapravo isprika za pripremu za rođenje djeteta.

Štoviše, već mjesec dana Carlu se ne može vidjeti u Sarkozyjevom društvu, ne prisustvuje službenim obavezama, ne bavi se dobrotvornim radom od kojeg ne odustaje niti u slučaju bolesti, a niti glazbom. Prema posljednjim informacijama, Bruni se nalazi u majčinoj palači Riviera villa na Azurnoj obali gdje je svako malo privatnim zrakoplovom dolazi posjetiti suprug Nicolas.

Carla Bruni nova Maria Antoinetta

Ozbiljnije glasine o trudnoći krenule su nakon prošlotjednog ručka kod pariškog biznismena Jacquesa Séguéla koji je prije dvije godine kumovao spajanju predsjedničko-manekenskog para. Točno 80 dana nakon te večeri Carla i Nicolas postali su supružnici.

Pored toga što su Francuzi počeli tračati kako je Carla trudna, časopis Point de Vue prošlog tjedna je Prvu damu opisao kao 'novu francusku Mariju Antoinettu', poznatu po lijenosti, rastrošnosti i bahatosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju