Za Jennifer Aniston godine nisu važne. Četrdesetogodišnja glumica izgleda odlično, a karijera joj ide uzlaznom putanjom. Možda je izgubila Brada Pitta, no ne odustaje od Jamesa Bonda. Još uvijek se nada kako će postati njegova djevojka

Ona izgleda može sve, zarobila je srce devet godina mlađem muškarcu, a bacila je oko i na tajnog agenta 007. odlučna je u namjeri da postane Bondova djevojka, drugim riječima da dobije ulogu koja je rezervirana za glumice duplo mlađe od nje.

Nikada se nisam osjećala ovako dobro sama sa sobom i mislim da zbog toga sjajim. To jednostavno izvire iz mene, tvrdi Aniston.

'Stalno mi nude uloge slatkih i dobrih djevojaka, no željna sam malo akcije. Sigurna sam kako James Bond, glamur i Daniel Craig obećavaju odličnu zabavu!, otkrila je Jennifer u razgovoru za magazin Elle.

Izgled joj u tome može samo pomoći, a baš zbog toga Elle ju je izabrao za lice s naslovnice za travanj 2009.

Bivša prijateljica otkrila je kako se otkad je proslavila četrdeseti rođendan osjeća bolje nego ikada. 'Nikada se nisam osjećala ovako dobro sama sa sobom i mislim da zbog toga sjajim. To jednostavno izvire iz mene', tvrdi Aniston.

Ipak, glumica priznaje kako se mora jako truditi da bi zadržala mladenački sjaj koji ju krasi.

U mom životu ne postoji loš muškarac, kojeg će zamijeniti dobar. Nema vilenjaka i ja na kraju neću postati heroina. To nije bajka, to je život, bila je jasna Aniston.

Jennifer nije bila razgovorljiva o braku s Bradom Pittom, ipak rekla je kako nikome ne duguje svoju stranu priče i to zbog toga što u njihovom razvodu nije bilo različitih strana.

'U mom životu ne postoji loš muškarac, kojeg će zamijeniti dobar. Nema vilenjaka i ja na kraju neću postati heroina. To nije bajka, to je život', bila je jasna Aniston.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju