Zdravi izgled lijepe Jessice Albe koju pamtimo kao brinetu, velikog osmijeha polako blijedi. Na slavlju koji je priredio Bill Clinton pojavila se s izrazito svijetlom kosom, blijedog i nezdravog izgleda te mršavija no ikada.

Slavna glumica i majka Jessica Alba puno je puta naglašavala kako je na dijeti od svoje 12 godine te da za njezin izgled nije zaslužna genetika. Naprotiv, ona ju je i natjerala na opasan režim kojeg se drži više od jednog desetljeća.

Vitka glumica je unatoč dijeti uvijek izgledala zdravo, no u zadnje vrijeme joj sve više zamjeraju na premršavom izgledu kojim se približila Victoriji Beckham i Angelini Jolie.

Za magazin Elle izjavila je kako je nakon poroda plakala i vježbala ne bi li se vratila prijašnjem izgledu

Ne zna se je li razlog majčinstvo u kombinaciji s poslom ili novi imidž, ali Jessica s novom bojom kosom i frizurom izgleda zaista loše. Na primanju kod bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona u New Yorku, 28-godišnja majka Honor Marie pokazala se u najmršavijem izdanju ikada.

Na okupljanju na kojem su se poznati i slavni bavili problemima globalnog zagrijavanja došla je u pratnji svog 30-godišnjeg supruga Cash Warrena.

Jessica Alba: Plakala sam i vježbala

U crvenoj haljini do koljena s dubokih dekolteom, crnim cipelama s potpeticama i malenom torbicom izgledala je elegantno, no to joj nije pomoglo da okupljeni ne primijete njezino sve mršavije tijelo.

Ubrzo nakon poroda dobila je veliki angažman koji ju je natjerao da svoje tijelo vrlo brzo dovede u red.

'Vježbanje je bilo strašno. Plakala sam i nakon što sam skinula kilograme, više nisam vježbala', izjavila je Alba u intervjuu za magazin Elle.

Mnogi se nadaju da će ubrzo odbaciti novi imidž vamp žene koji je 'nabacila' za potrebe filma 'Valentine's Day' u kojem joj je partner zgodni glumac Ashton Kutcher i vratiti se onom starom imidžu seksi holivudske slatkice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju