Prati ju glas jedne od najseksepilnijih glumica današnjice, no ona skromno priznaje kako se nikada nije osjećala tako. Jessica Alba se ne osjeća kao seks bomba, a najviše uživa u društvu svoje male obitelji

'Nikada se nisam osjećala seksi, a tako je i sada. Tijekom snimanja scena u kojima glumim zavodnicu razmišljam samo o tome kada je sljedeća pauza', rekla je Jessica.

Jessica je već nekoliko puta izjavila kako želi imati troje djece.

Omiljena zabava tijekom snimanja su joj telefonski razgovori sa suprugom ili prijateljima, a u mislima je cijelo vrijeme s kćerkicom Honor Marie.

Jessica je već nekoliko puta izjavila kako želi imati troje djece, pa će ona i suprug Cash Warren vjerojatno uskoro poraditi na proširenju male obitelji.

Jessica Alba u najmršavijem izdanju

Jessica je ubrzo nakon rođenja svoje prvo kćeri dobila veliki angažman koji ju je natjerao da svoje tijelo vrlo brzo dovede u red.

'Vježbanje je bilo strašno. Plakala sam i nakon što sam skinula kilograme, više nisam vježbala', izjavila je Alba u intervjuu za magazin Elle.

S obzirom na strogi režim prehrane kojeg se drži od svoje dvanaeste godine za Jessicu skidanje kilograma ne predstavlja problem što dokazuje i njezina savršena linija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju