VD 40 u Jadrankinim rukama postaje čudesni pomagač u naizgled bezizlaznim situacijama. Provjerite Jadrankine savjete i otkrijte kako možete ukloniti ljepilo s radnih ploha, ukloniti gumu za žvakanja iz dječje kose i još mnogo toga

Kupili ste nove kožne cipele, no tvrde su i ne možete ih nositi. Iskoristite VD 40 i poprskajte cipele. Ubrzo će omekšati i neće imati žuljeve.

No, želite li zadržati sjaj vaših cipela, ponovno poprskajte malo VD 40 i dobro ih ulaštite.

Slijepili ste prste? Udebljali ste se i ne možete skinuti prsten s ruke? Poprskajte VD 40 na prste i problem će uskoro biti riješen.

Ukoliko se želite riješiti žohara, poprskajte ih sprejem, a isto učinite i po okvirima vrata i prozora. Prije toga pripazite da ste prostoriju dobro provjetrili.

Imate psa koji grize sve pred sobom, a osobito voli kablove, telefonske, električne…sve. Psi ne podnose miris VD 40 i zato dobro poprskajte kablove i vaš će se kućni ljubimac ostaviti svog hobbyja.

Žvakaća guma je ponovno završila u kosi vašeg djeteta? Ne očajavajte. Uzmite VD 40 i dobro raščešljajte kosu kako bi uklonili žvakaću gumu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju