Kate je odlučila obilježiti svoj 35. rođendan četverodnevnom zabavom bez pauze. Nakon što je provela večer s Jamiem Hinceom i uživala u šampanjcu, zabava se nastavila u njezinom domu, no izgleda kako joj prijateljice više nisu u najboljoj formi

Zabava koja je održana u domu Kate Moss u Dorchesteru bila je prava poslastica za paparazze koji su vrijedno i strpljivo čekali pred ulazom. Iako je Kate najavila da nitko ne ide kući prije nedjelje, njezine najbolje prijateljice Sadie Frost, Stella McCartney i Davinia Taylor nisu izdržale.

Kate je napravila party u srednjovjekovnom stilu, a na vratima svog doma se pojavila nakon što se uredila u obližnjem hotelu. U dugoj crnoj haljini koja je sprijeda otkrila njezine grudi izgledala je odlično.

No domaćica je bila jedina koja je uspjela izdržati do jutra, njezinu najbolju prijateljicu Daviniu Taylor, bosonogu i s otkrivenim dekolteom sa zabave su otpratili tjelohranitelji, dok je Meg Matthews, bivša supruga Noela Gallaghera jedva mahnula fotografima prije nego se srušila u automobil.

Mudra Sadie Frost, bivša supruga Judea Lawa ove je godine izbjegavala alkoholna pića te se sa zabave sama odvezla kući. Naime, ona je 2004. jedva doteturala do auta te pritom okupljenim paparazzima pokazala grudi. Kriva je haljina koja je doslovno skliznula s nje, no i stanje u kojem je bila.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju