Dva osvojena Zlatna globusa, šesta nominacija za Oscara i izgled dive trebali bi biti dovoljni razlozi za sreću, no ne kada je u pitanju Kate Winslet. 33-godišnja glumica opsjednuta je kilogramima do te mjere da ju veličina '38' baca u depresiju.


'Osjećam se debelo i nesretno u usporedbi s ostatkom holivudskih glumica', izjadala se Kate Winslet koja unatoč sjajnom povratku na velike ekrane i na liste najljepših glumica osjeća prazninu i nezadovoljstvo.

Konfekcijski broj '38' baca Katei u očaj, iako izgleda bolje nego ikada. Borbu s kilogramima vodi još od djetinjstva kada je bila mala i bucmasta, a kaže kako posljedice osjeća i danas, muče ju nesigurnost i nedostatak samopouzdanja.

Osjećam se debelo i nesretno u usporedbi s ostatkom holivudskih glumica, izjavila je Kate

'Kada osvojite sva priznanja i imate razloga biti ponosni pitati se tko ste zapravo', objašnjava Kate.

Unatoč nezadovoljstvu samom sobom glumica otkriva kako se za najnoviji film, čije scene su uključivale i skidanje do kraja, nije izgladnjivala niti joj je namjera bila pokazati se u tom svijetlu.

Smatra kako u tom slučaju ne bi bila vjerodostojna ulozi. Osobni treneri i posebne dijete jednostavno nisu dio njene životne uloge one majke , tvrdi.

Iako bi 33-godišnja glumica trebala uživati u svojoj planetarnoj slavi, pohvalama kritike i kolega ona to jednostavno ne zna. Jer kako drugačije objasniti njenu opsjednutost kilogramima.

Kate je čini se još jedan primjer holivudske nemilosrdnosti. Kao zvijeda Titanica postigla je planetarnu slavu, doslovce preko noći. No deset godina nakon, slobodno možemo reći kako je to bilo prevelik zalogaj za jednu 23-godišnjakinju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju