Naslovnice magazina Elle za studeni kras pet holivudskih ljepotica: Katie Holmes, Emily Blunt, Julianne Moore, Renee Zellweger i Zoe Saldana. Svaka od njih je otkrila ponešto iz svog glamuroznog života, a Katie se osvrnula na majčinstvo i život uz Toma

Katie Holmes je otkrila koliko ju veseli život uz Toma Cruisea i Suri. Glumica kojoj je majčinstvo podarilo snagu da ispunjava želje članova svoje obitelji veliki dio tog iskustva koristi i u svom poslu.

'Za mene kao glumicu je predivno kada dio stvari koje sam iskusila kao majka mogu unijeti u lik koji glumim', rekla je Katie koja se prvenstveno smatra majkom.

'Moj svijet se vrti oko moje obitelji i radim ono što je potrebno kako bi svi bili sretni', priznala je zaposlena majka koja je veliki uspjeh postigla svojom prvom ulogom na Broadwayu u predstavi 'All My Sons'.

'Suri najviše sjediti u mom krilu dok se šminkam prije predstave. U raznim pomagalima vizažista vidi jedan novi svijet prepun igračaka', rekla je Katie Holmes.

Iako najradije nosi tajice ili traperice Katie obožava visoku modu, a najdraži dizajneri su joj Alaia, Stella McCartney i Ralph Lauren. 

Glumica je priznala kako bi pristala glumiti u gotovo svakom filmskom žanru dok god se radi o dobrom projektu. 'Mogla bih glumiti i vampira, no onog trenutka kada osjetim da lik koji glumim nije iskren, odustajem', priznala je.

Na naslovnici Ella se pojavljuje i Emily Blunt koja je u razgovoru priznala kako osjeća jezu zbog toga što ženama u Hollywoodu nije dopušteno da dostojanstveno stare te Renee Zellweger koja je tijekom karijere naučila kako između glume i privatnog života treba odabrati oboje!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju