Prosinac je vrijeme darivanja u kojem si trebate dati malo oduška. Imate li dvojbe oko toga što pokloniti onima koje volite, a što onima s kojima ste imali uspješnu poslovnu godinu, savjetuje vas Alma

Prilikom kupnje trebate istinski uživati ali istovremeno trebate biti fokusirani na osobe kojoj kupujete darove. Vodite li se pravilom 'ovo ću kupiti, pa već nekome pokloniti', postoji velika mogućnost da ćete pogriješiti.

Za osobe koje volite izaberite originalan dar i zapamtite da on uvijek mora imati osoban pečat.

Ako se niste odlučili na romantično putovanje izaberite svilenu pidžamu ili ogrtač, okvir za slike sa svojom fotografijom su sjajan izbor.

Što pokloniti djeci?
Koju god igračku, klizaljke ili role izabrali, poklon uvije mora sadržavati božićni duh. Osjećaj da su blagdani i da je obitelj na okupu je ono što će dijete zauvijek nositi u svom srcu.

Iako je novac jedan od mogućih izbora, on se poklanja studentima, vojnicima ili starijim osobama.

Ako zaista nemate inspiracije, poklon bonovi bit će za vas idealno rješenje.

Idealni darovi za kolege
Nemojte zaboraviti i na kolege s kojima provodite najviše vremena tijekom godine. Ako ste vlasnik tvrtke i želite nekoga darovati budite oprezni. Osim što ćete tim činom poslati poruku o sebi, predstavljate svoju tvrtku i kulturu komuniciranja u njoj zastupljenu. Kolegama darujte DVD-ove, CD-ove, opremu za radni stol, zidni sat ili svijeću.

Više u InMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju