Ljetni praznici i uživanje u igri mnogim su mališanima jedino na što misle ovih dana. I dok oni bezbrižno grade kule u pijesku proizvođači igračaka marljivo rade. Tvrtka Hamleys tako je predstavila najpoželjnije igračke koje će mnogi poželjeti pronaći ispod bora već ovog Božića

Odmatanje darova koji u sjajnom papiru čekaju ispod bora je doživljaj za svako dijete, a sreća i osmijesi na njihovim licima roditeljima pokazuju jesu li tijekom godine dobro slušali njihove želje.

Da nije lako udovoljiti dječjim zahtjevima zna svaki roditelj pa se tvrtka koja se bavi proizvodnjom igračaka potrudila na vrijeme složiti listu najpoželjnijih igračaka koje će razveseliti mnoge ovog Božića.

S obzirom na recesiju koja je zahvatila svijet mnogi će ove godine posegnuti za nešto jeftinijim igračkama ili će pokušati darove izraditi sami.

Atraktivna Barbie lutka se još uvijek nalazi na samom vrhu liste darova za djevojčice, dok će dječaci ove godine poželjeti leteći tanjur ili psića u prirodnoj veličini koji će zamijeniti toliko željenog kućnog ljubimca.

Dječake će najviše razveseliti kaciga koja priča i maleni leteći tanjur uz pomoć kojeg će još jednom pokušati otkriti postoje li vanzemaljci koji nas promatraju s neke od planeta.

Neke od igračaka su svakako samo za dublji džep, a takav je i auto Lamborghini Murcielago LP640 koji je optočen Swarovski kristalima, a da bi ga imali na svojim policama potrebno je izdvojiti 1500 funti ili gotovo 13 tisuća kuna.

S obzirom na recesiju koja je zahvatila svijet ove će godine mnogi ispod bora ipak potražiti novu Lego igru ili simpatičnu plišanu mačku koja se također nalazi na listi najpoželjnijih igračaka za 2009. godinu.

Posjetite portal za najmlađe mojamini.tv i uživajte u non-stop zabavi!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju