Prilikom pripremanja vjenčanja svi mladenci razmišljaju jednako, taj važan dan koji se događa samo jednom u životu mora izgledati savršeno. Planove im često pomute visoke cijene usluga. Provjerite koliko zaista košta prosječno vjenčanje!

Najsretniji dan u životu mnogi mladenci odluče organizirati sami, no ukoliko želite da sve zaista bude savršeno organizaciju je najbolje prepustiti u ruke stručnjaka.

Organizatori vjenčanja pobrinuti će sa da svaka sitnica bude na mjestu, a mladencima će uskratiti mnoge muke i probleme.

Organizacija vjenčanja kreće od popisa uzvanika te odabira pozivnica, konfeta koji moraju biti u skladu s bojom koja će prevladavati na vjenčanju.

Prosječna cijena je oko 5 tisuća kuna, a za haljinu i odijelo treba izdvojiti još 8 tisuća kuna. Cijena prstenja kreće se oko tri tisuće kuna, no ona uvelike ovisi o odabranom modelu.

Prostor u kojem će se slavlje održati je gratis, no ono što se plača je svadbeni meni čija je početna cijena oko 38 eura, a svadbena čokoladna torta je uračunata.

Uz pomoć stručnjaka vjenčanje je lako organizirati u samo nekoliko sati, no ono što malo teže pada je cijena.

Svemu navedenom još treba dodati bend i crkvenu pristojbu pa se cijena penje na, za naše prilike, vrtoglavih 10 tisuća eura...

Više u inMagazinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju