Kylie Minogue izabrana je za najobožavaniji ženu među ženama od 2000. godine. U prošloj godini nježniji spol najviše je volio Cheryl Cole, a za pozitivni utjecaj na prihvaćanje vlastitog tijela najviše je zahvalio Kate Winslet

Pjevačica Kylie Minogue izabrana je za poznatu osobu kojoj se žene najviše dive u godinama nakon 2000. U anketi u kojoj je sudjelovalo 1,000 žena s 48 posto glasova uvjerljivo je pretekla Madonnu i Victoriju Beckham s osvojenih 13,5 posto glasova ispitanica.

Članica žirija britanskog X-Factora Cheryl Cole najobožavanija je zvijezda 2009. godine koju je istaklo 42 posto žena.

U ispitivanju je postavljeno pitanje i koji dio tijela bi izdvojili kod celebrityja.

Jennifer Aniston i njezina kosa na prvom u mjestu s 42 posto glasova, lice Cheryl Cole na drugom je mjestu zahvaljujući 26 posto ispitanica, a stražnjica J.Lo na trećem je mjestu s 38 posto glasova.

Tri seksi izdanja Kylie Minogue

Što se tiče poznate osobe s kojom bi voljeli odlaziti u teretanu, na vrhu ljestvice je Kelly Brook i 57 posto dobivenih glasova, a najmanje poželjna partnerica za vježbanje je Madonna.

Ledena kraljica Victoria se uči smijati

Najpozitivniji utjecaj na doživljavanje vlastitog tijela u prošloj godini imala je Kate Winslet, dok je u tome potpuno podbacila i najgori primjer dala Amy Winehouse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju