Pjevačica Kylie Minogue je održala koncert u Las Vegasu tijekom kojeg je obožavateljima pružila ne samo glazbeni nego i vizualni spektakl. Presvukla se nekoliko puta i uživala uz plesače na pozornici, no na kraju je ipak završila u zagrljaju svog dečka

Kylie je najavljivala svoju američku turneju 'For You, For Me' kao nešto spektakularno čemu se jako raduje budući da će konačno imati priliku nastupati u gradovima poput Los Angelesa, Las Vegasa i Chicaga.

Upravo na koncertu koji je održala u Los Vegasu uistinu je prezentirala sebe u najljepšem svjetlu. U kratkoj srebrnoj haljini i viskom potpeticama bez problema je skakutala pozornicom izvodeći svoje nove, ali i hitove koji su ju proslavili. Tijekom koncerta oko nje su plesali muškarci odjeveni u uske srebrne kostime.

Pjevačica je priznala da je za ljepši izgled potrošila čak 83 tisuće dolara

Kylie potrošila 83 tisuće dolara na pomlađivanje

Kylie Minogue se očajnički želi udati

Nakon srebrne Kylie se na pozornici pojavila u bijeloj lepršavoj haljini dubokog dekoltea i velikog razreza koji je otkrio njezine vitke noge.

Kylie se nakon haljina presvukla u usko kožno odijelo i visoke čizme, a kosu je ukrasila crnim trakama.

Nakon napornog koncerta odmor je potražila u društvu svog deset godina mlađeg dečka,  Andresa Velencosa s kojim je u vezi deset mjeseci. Možda je upravo on razlog zbog kojeg se lijepa pjevačica nedavno podvrgnula tretmanima za ljepši izgled za koji je izdvojila čak 83 tisuće dolara.

Osim glazbene karijere Kylie Minogue se okušala i u dizajnerskim vodama pa je na tržište izbacila liniju posteljine za proljeće/ljeto 2010., 'Kylie at Home', a i zaštitno je lice španjolske kuće Tous

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju