Kylie je odlučila kako je zadnji čas da uskoči u bračnu luku. Svakim je danom sve starija, a nije sigurna ni koliko će još dugo moći zadržati odličan izgled, a s njime i mlađeg i seksi Španjolca koji se u posljednje vrijeme u njezinom društvu - dosađuje!

Australska pjevačica toliko žarko želi crkveno vjenčanje s dečkom Andresom Valencosom da je odlučila prihvatiti njegovu kršćansku vjeru, a sve kako bi mogla ostvariti svoj san i imati veliko vjenčanje u bijelom.

'Kylie obožava osjećaj povezanosti koju ima Andresova obitelj zahvaljujući vjeri', rekao je izvor za magazin Grazia.

Nakon što je glumac Olivier Martinez otišao od nje, Kylie ne planira napraviti istu grešku i pustiti Andresa Velencosoa da potraži zagrljaj druge žene.

Par koji je u vezi od studenog prošle godine već je i odabrao mjesto na kojem će izreći sudbonosno 'da'. Radi se o romantičnom dvorcu iz 9. stoljeća smještenom na Costa Bravi.

Kylie se pobrinula da se dan iz snova dogodi dva puta pa je isplanirala i drugo vjenčanje u Australiji kako bi tamo mogli biti prisutni svi članovi njezine obitelji.

Oboje žele skromnu ceremoniju bez glamura i blještavila, no zato će haljina koju će džepna Venera odjenuti za tu posebnu prigodu biti spektakularna.

Otkrila je kako ne želi ništa seksi, već sofisticirano. Posao bi mogao dobiti dvojac Dolce&Gabanna s obzirom da pjevačica godinama uspješno surađuje s njima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju