Ljubav se n etrži i ne kupuje, no ukoliko ste poznate osobe ljubav može značiti slavu, bogatstvo i medijsku pažnju ili vam zauvijek uništiti rejting kao u slućaju vlatke Pokos i Dine Bubičića

Koliko treba biti oprezan prilikom igre s medijima i javnosti pokazala je izmišljena priča o vezi Vlatke Pokos i Dine Bubičića.

'Ne vidim zašto se on ne bi mogao iskreno zaljubiti u mene bez obzira jesam li javna osoba ili ne', pričala je Vlatka Pokos koja je u medijima govorila kako joj je lijepo u vezi s Hrvatskim misterom.

Već je tada bilo jasno da priča ne drži vodu, da bi se kasnije otkrilo kako Vlatka svog dečka jedva poznaje te odbila komentirati njegovo ponašanje jer ga je vidjela svega tri puta u životu. Sve fotografije na kojima su zajedno nastale su jer je Dino to zahtijevao, Vlatka tvrdi kako su samo izmjenjivali SMS poruke kroz koje je shvatila kako je Dino vrlo pismen.

Priče o ljubavnim aferima često koriste pjevači kako bi bili zanimljiviji ženskoj publici, no kada se radi o ozbiljnim vezama stvar je drugačija. najbolji primjer je Luka Nižetić koji u javnosti šuti o svojoj vezi s Ivom Šulentić. Da je tako potvrdio je i estradni menadžer Zoran Škugor: 'Kada je Sandi objavio da je u vezi s Brankom posjeta žena na njegovim koncertima je pala za 30 posto, što se naravno odrazilo i na posao.'

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju