Kći Zvonimira i Leonarde Boban stigla je na svijet tri tjedna prije termina s 1700 grama. Sitna je, no čvrsta, a o njoj se skrbe na odjelu za novorođenčad u bolnici Sestara milosrdnica

Leonarda Boban je u ponedjeljak rodila svoje prvo biološko dijete u 37. tjednu carskim rezom zbog opasnosti od prestanka rasta djeteta.

Ruža je rođena s 1700 grama te je odvojena od majke, a o njoj se skrbi tim u bolnici Sestara milosrdnica na odjelu za novorođenčad jer bolnica Merkur nema odjela za tako malu novorođenčad.

Leonarda se od carskog reza oporavlja u bolnici Merkur gdje se, kako bi sačuvala privatnost, prijavila pod djevojačkim prezimenom, piše 24 sata.

Zvonimir Boban je potvrdio kako je Ruža sitna, no čvrsta te da se njegova supruga osjeća odlično.

Obitelj Boban je presretna, a svi jedva čekaju da mala Ruža s mamom stigne kući gdje ju čekaju trinaestogodišnja Marija, šestogodišnji Gabrijel te četverogodišnji blizanci Rafael i Marta.

Bobanovi dobili kćer Ružu!

Ruža je savršen dar koji je u obitelj stigao nakon 15 godina braka, dva pobačaja i mnogih pokušaja umjetnih oplodnji.

Leonardina snažna volja pokazala se kao pobjedonosna kombinacija jer je, nakon što su joj početkom ove godine javili kako će uništiti njezine zamrznute zametke jer ih ne mogu čuvati, odlučila pokušati još jednom i uspjela. Ruža je rođena iz sedam godina starog zametka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju