Kada je luksuz u pitanju recesija je nepoznat pojam. Pravi dokaz tome je i novi cruiser Costa Luminoza predstavljen u Veneciji. Brod je dugačak 300 metara, a vrijedan 450 milijun aeura. Početna cijena odmora je 3 tisuće kuna, a zainteresiranih Hrvata ima...

Luksuzni brod koji je predstavljen u Veneciji prima 2800 putnika, a cijela vojska zaposlenika tu je kako bi odmor učinila nezaboravnim. Interes Hrvata za ovakva putovanja raste iz godine u godinu.

Dok ihe je prošle godine odmor na krstaranjima provelo 5 tisuća, ove se godine očekuje dolazak 25 posto više zaljubljenika u luksuzno krstarenje.

Početna cijena ovakvog putovanja je 3 tisuće kuna, no kako bi osjetili pravi luksuz potrebno je izdvojiti malo više. Ukoliko volite mir, brod Costa Luminoza možete iznajmiti za milijun eura po danu i uživati!

I dok najmlađi na ovakvim putovanjima mogu uživati u velikom broju video igrica, oni stariji mogu birati između odlaska u kazalište, šoping, casino ili wellnes centar.

Turska kupelj, bogati tretmani za lice i tijelo i luksuzno opremljena teretana samo su neki od blagodati kojim amožete prikratiti vrijeme na brodu. Ukoliko poželite možete i izbjeliti zube i to za pet do šest nijansi...

Više na stranicama inMagazina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju