Nakon što je malavijski sud odbacio Madonnin zahtjev za posvojenje djevojčice Mercy James kraljica popa je odlučila zaigrati na kartu sentimenatlnosti pa je u javnost pustila nježnu fotografiju na kojoj u krilu drži tamnoputu djevojčicu

Crno bijela fotografija na kojoj Madonna u naručju drži usnulu Mercy James je dio pažljivo iscenirane taktike njezinog PR-a koja bi trebala natjerati sud da promijeni odluku i dozvoli joj posvojenje drugog djeteta iz Malavija.

Fotografija je puštena u javnost jučer, a namjera joj je stvoriti sliku o Madonni kao o brižnoj majci koja djevojčici može pružiti ljubav i puno bolji život.

Tome još treba pridodati i lijepe riječi kojima je pjevačicu počastio bivši suprug Guy Ritchie koji, bez obzira na nesuglasice koje su imali tijekom i prije razvoda, tvrdi kako je ona divna majka.

Retuširana fotografija prikazuje lijepu i svježu Madonnu koja ima samo jednu želju, svom sinu, ranije posvojenom Davidu Bandi podariti sestru iz istog kraja.

Mercy James želim pružiti obitelj, puno ljubavi i najbolje moguće obrazovanje i zdravstvenu skrb, napisala je Madonna.

Uz fotografiju Madonna je poslala i srcedrapateljnu poruku vlastima preko malavijskih novina.

'Mercy želim pružiti obitelj, puno ljubavi i najbolje moguće obrazovanje i zdravstvenu skrb', napisala je kraljica popa te dodala kako je njezina najveća želja da se Mercy, baš kao i David jednog dana vrate u svoju zemlju i pomognu tamošnjim stanovnicima.

Osobe bliske Madonni potvrdile su kako je njezino psihičko stanje nakon razvoda prilično loše, a još ga je više pogoršala vijest da je posvojenje odbijeno. Napustile su je i dvije dadilje koje više nisu mogle podnositi promjene u njezinom raspoloženju.

Madonna odbijena, Mercy James ostaje u Malaviju

Guy Ritchie tvrdi da je Madonna odlična majka

Istina je i kako Madonna ne voli provoditi vrijeme u Malaviju, a osim visokih temperatura smeta ju i to što tamo nema dvorane u kojoj može vježbati.

Iz Madonnine blizine procurila je i vijest kako je dadilja Angela Jacobsen koja je brinula o Davidu Bandi otpuštena jer ne zna francuski, jezik koji dječak uči u školi.

Teško da će jedna lijepa fotografija uspjeti izbrisati sve što se priča o kraljici popa, ženi koja izgleda ne može prihvatiti 'ne' kao odgovor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju