Nekadašnja Divasica danas radi u struci te pomaže političarima, ali i samohranim roditeljima. Kako se obraniti od stresa i uživati u čarima roditeljstva samo su neka od područja u kojima je pjevačica spremna pomoći

Unicefova ambasadorica , pjevačica i psihologinja Maja Vučić, odnedavno je i suradnica Centra za psihološko savjetovanje.

Bivša Divasica tako pomaže u izgradnji međuljudskih odnosa između zaposlenika u državnim institucijama. Glasnogovornike Ministarstva unutarnjih poslova naučila je tajnama komunikacije te im pomogla u rješavanju nagomilanog stresa.

Surađivala je i s nekim gradonačelnicima, te je istakla kako su političari, iako nepovjerljivi u početku, spremni naučiti nešto novo.

Njezin se centar također bavi organiziranjem besplatnih radionica za samohrane roditelje kojima im pomaže u odgoju djece.

'Smirite se, igrajte se s djecom, ljubite ih i mazite se s njima. Pustite suđe, oprat će se sutra' poručila je Maja.

Svoje savjete i sama sluša te primjenjuje u odgoju svoje kćerkice Gite s kojom se trudi provesti što više vremena.

Unatoč nedavnom prekidu veze, Gitin otac, Igor Hajdrahodžić sa svojom malom princezom trudi se provesti što više vremena.

A kako psihologinja Maja svoje teoretsko znanje primjenjuje u praksi?

'Volim plakati. Pustim si najcrnju muziku koja će me dotući do kraja. Ali onda se bolje osjećam' iskreno je priznala Maja Vučić.

Više u InMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju