Kazalište Mala scena koje najviše vole djeca i svi koji se tako osjećaju će svečano proslaviti 20 godina rada, a tim povodom se snima i film koji će ispričati priču o njihovom uspjehu

Kazalište Mala scena čiji su osnivači Vitomira Lončar i Ivica Šimić priprema svečanu proslavu dvadesetogodišnjice otvaranja svog kazališta na Medveščaku, a tom prilikom započelo je snimanje filma o kazalištu, koji će biti prikazan 7. prosinca ove godine.

Redatelj Zvonko Ilijić pred kameru je posjeo poznata lica koja su se prisjetila svojih uloga i suradnje s Malom scenom: Natašu Janjić, Ivicu Zadru, Darka Janeša, Ines Bojanić, Tarika Filipovića, Larisu Lipovac, Nadu Subotić i ostale. Mnogi od njih upravo su u Maloj sceni odigrali neke od svojih najznačajnijih uloga, koje su im donijele nagrade i status priznatih glumaca.

Svi će se spomenuti, kao i mnogi drugi umjetnici koji su u proteklih dvadeset godina surađivali s Malom scenom, okupiti na svečanoj proslavi dvadesetog rođendana kazališta 8. prosinca 2009. u 19 sati, kada će Vitomira Lončar i Ivica Šimić predstaviti i monografiju o Maloj sceni koju je napisala kazališna kritičarka Katarina Kolega.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju