Mariah Carey je ponovo pokazala zašto ju nazivaju razmaženom divom. Pjevačica je na put do Londona krenula s 23 kofera ispunjenim stvarima koje su joj potrebne za svega nekoliko dana boravka

Žene ponekad zaista pretjeruju prilikom pakiranja stvari koje su im potrebne za odlazak na put, no među razmaženim holivudskim zvijezdama jedna izgleda na putovanje nosi gotovo sve što ima.

To je jedini način na koji Mariah Carey može objasniti zašto su joj za boravak u Londonu, koji će trajati svega tri dana potrebna 23 kovčega puna garderobe, modnih dodataka i raznih ženskih pomagala.

Mariah koja je u Londonu gostovala u showu X factor uspjela je iznenaditi i svoje osoblje koje je naviklo na razne prohtjeve.

'Na jednim kolicima bilo je 15 kovčega a na drugima devet', rekao je svjedok na aerodromu Heathrow.

Mariah koja uživa u glamuroznom životu s jedanaest godina mlađim suprugom, glumcem i rapperom Nickom Cannonom za kojeg se udala u travnju prošle godine jednostavno se ne  može ponašati drugačije nego poput razmažene dive.

Iako je nedavno na festivalu u Cannesu pobrala odlične kritike za ulogu u filmu 'Precious' u kojem glumi socijalnu radnicu u njezinom se životu nije promijenilo ništa.

Tijekom snimanja filma tvrdila je kako ju je nesretna priča potpuno promijenila i da drugačije gleda na život, no velike joj je glavobolje zadavalo to što se pred kamerama morala pojaviti bez šminke i u ravnim cipelama.

'Od početka karijere nisam se pojavila u javnosti bez šminke, a nanosim ju i odmah nakon buđenja tako da je za mene to bio najteži dio snimanja', rekla je Mariah.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju