Marija Borić, glumica u dramskoj seriji Nove TV Najbolje godine, ponovno je sama. Nakon prekida višemjesečne veze sa slovenskim hokejašem Urošem Peruzzijem, vrijeme uglavnom provodi na setu serije.

Simpatična Zagorka, koja je imala zapažen pjevački nastup na Festivalu kajkavskih popevki, dobar je glas naslijedila od oca opernog pjevača, a uz glumu najveća su joj ljubav glazba i ples.

'S tri godine sam znala da želim biti glumica, a s jedanaest sam pjevala u operi Ero s onog svijeta, no nisam glazbeno obrazovana i ne bih mogla pjevati u operi, no u mjuziklu da', kroz smijeh je rekla Marija.

Iza nje su brojne uloge, a trenutačno utjelovljuje lik Zrinke Lopar, bezopasne ljepotice u dramskoj seriji Najbolje godine kojoj je glavni cilj u životu udaja.

S likom u seriji povezuje je samo tijelo, privatno je romantična i uvijek zaljubljena, no odnedavno i sama. Prekinula je desetomjesečnu vezu sa slovenskim hokejašem Urošem Peruzzijem jer on nije htio održavati ljubav na daljinu.

'Bili smo sretni i dobro smo se razumjeli, veza nam je bila intenzivna, no poštujem njegovu odluku', rekla je Marija.

Uroš se vratio u Maribor i smeta mu fizička udaljenost od osobe, a Marija tvrdi kako je bolje završiti priču i sjećati se predivnog odnosa.

O novom dečku još ne razmišlja te kaže kako nema svoj tip muškarca.

'Moram osjetiti energiju i i važno mi je da se razumijem s osobom', naglasila je glumica.

Marija ne voli planirati u životu, kaže da se Bog smije kada ljudi planiraju. 'Ja ne planiram pa mi se stvari događaju', zaključila je glumica koja 29. rujna. 2009. slavi 29 godina te je sigurna kako će joj se na taj dan dogoditi velika stvar!

Više u inMagazinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju