Voditeljica i urednica Nove TV Marija Miholjek jutros u 7 sati rodila je prekrasnog sinčića. U prvom razgovoru za zadovoljnu Marija nam je kazala kako se maleni i ona osjećaju izvrsno

Voditeljica i urednica na Novoj Tv, Marija Miholjek jutros u sedam sati rodila je prekrasnog sinčića. Ili, kako nam je Marija precizno kazala, minutu do 7.

Još sam uzbuđen, ne znam kako ću proslaviti, znam samo da sam sretan, kazao nam je Mariji suprug Boris koji nam je otkrio i kako će se maleni zvati Bono, prema zaštitniku Vukovara Sv. Boni

- Bila je to noćna verzija poroda, ispričala nam je vidno uzbuđena i umorna Marija koja je rodila prirodnim putem.

- Osjećam se super, izvrsno, sretno... iako mi se dojmovi još nisu slegli. Ne znam uopće kako bih ga opisala. Malen je, sladak, ima puno, puno kosice..., priča Marija.

Njezin je sinčić težak 3600 g, a dug je 53 cm. Pravi dečkić, opisuje Marija koju sada očekuje kratki odmor prije nego što ponovno u naručje uzme svog malenog.

Jednako uzbuđen bio je i Marijin suprug, Boris Miholjek.
- Još sam uzbuđen, ne znam kako ću proslaviti, znam samo da sam sretan, kazao je Boris koji nam je otkrio i kako će se maleni Miholjek zvati Bono, prema zaštitniku Vukovara Sv. Boni.

-Osim toga, Bono znači dobar, pošten, milostiv, pa se Mariji i meni svidjela simbolika imena, kazao je Boris dodavši kako je najvažnije da su Marija i sinčić dobro, te ih jedva čeka ponovno vidjeti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju