Glumica koja u zadnje vrijeme diže prašinu svojim izjavama o golotinji u filmu te razmišlja želi li se skinuti ispred kamera ili ne, Megan Fox, uljepšat će listopadsku naslovnicu magazina Nylon, na kojoj unatoč višku odjeće zrači seksepilom.

Glumica Megan Fox, koja je više poznata po snimanju provokativnih fotografija na kojima je polugola nego po glumi, snimila je naslovnicu za magazin Nylon.

Na naslovnici Megan izgleda poput tinejdžerice, odjevena u kratke traper hlače, crvenu kariranu košulju i crnu jaknu s nitnama. U samouvjerenoj pozi i dalje potvrđuje status seks simbola.

U intervjuu je izrazila žaljenje što je toliko zastupljena u medijima.

'Mislim da sam previše zastupljena u medijima.Ne želim da me se ljudi zasite prije nego li pokažem sve svoje čari', samouvjereno je rekla 23-godišnja glumica.

Osim agresivne strane, Megan je otkrila svoju sklonost prema ženskom spolu

No, ova se mlada dame ne ističe samo izgledom nego i izjavama, pa je dala iskren intervju za američki časopis Rolling Stone u kojem se predstavila u potpuno novom svjetlu te je otkrila i da ima i agresivnu stranu. U svađi s dečkom znala mu je prijetiti da će ga izbosti ako joj se ne prestane suprostavljati

Megan Fox: Teško se kontroliram i prijetila sam dečku

Megan Fox: Želim Angelinu!

'Imam užasan temperament. Ponekad bih toliko poludjela da se više ne bih mogla kontrolirati', rekla je Megan te dodala da iz istog razloga ne bi nikada mogla posjedovati vatreno oružje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju