Glumica Megan Fox dala je iznimno iskreni intervju za američki časopis Rolling Stone. Megan je bez dlake na jezku progovorila o svojim najvećim nedostacima i karakternim manama.

Dok mnoge zvijezde pokušavaju dati svoju 'photoshopiranu verziju' za vrijeme nastupa i intervjua, čini se da Megan Fox nema problema s prihvaćanjem same sebe te se ne boji progovoriti o svojim najvećim nedostacima i karakternim manama.

Megan je u trenucima kada se nije mogla kontrolirati svom dečku Brianu znala reći: 'Sada prestani razgovarati sa mnom, jer ako nastaviš ću te ubiti. Uzeti ću nešto i izbosti te!'

Tako je u intervjuu za Rolling Stone odmah na počeku priznala da je svom bivšem dečku Brianu Austinu Green više puta tijekom žestokih svađa znala prijetiti da će ga ubiti.

'Imam užasan temperament. Ponekad bih toliko poludjela da se više ne bih mogla kontrolirati', rekla je Megan te dodala da iz istog razloga ne bi nikada mogla posjedovati vatreno oružje.

Na pitanje je li se ikada u mladosti samoozljeđivala, Megan je odgovorila potvrdno.

'Da, znala sam si nanositi rane nožem, ali ne želim to elaborirati. Unatoč tome ne smatram se 'rezačem. Djevojke prolaze svakakve faze u pubertetu i kada se osjećaju jadno čine svakakve stvari, od prejedanja, odbijanja hrane do samoozljeđivanja.', ustvrdila je Megan.

Glumica je dodala i kako joj je samopouzdanje jako nisko.

'Puno puta doista prezirem samu sebe. To što se prezirem ne sprečava me da budem sretna i uživam u životu, ali se za to moram izboriti unutar sebe. Često sam agresivna, uvredljiva, sebična i volim dominirati. Emocionalno sam nepredvidljiva i još sam uz to controle freak.', bez dlake na jeziku otkrila je Megan.

Megan će ovim intervjuom sigurno steći nove obožavatelje, jer većina zvijezda, ali i 'normalnih' ljudi o svojim najvećim nedostacima i karakternim manama uopće ne želi razgovarati, osim možda s najboljim prijateljem ili psihologom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju