Glumica koja svaki film zagrijava do usijanja, Megan Fox ustvari ne voli samopouzdane macho frajere. Draži su joj pristojni dečki koje bi mnogi otpisali kao dosadne geekove

Premda mnogima nije jasno što jedna od najseksepilnijih žena Hollywooda radi u vezi s glumcem Brianom Austenom Greenom, poznatom tek po ulozi tinejdžerskog šmokljana Davida koji je postao popularan u društvu tek nakon što je postao DJ. Ako je vjerovati riječima glumice kose boje ugljena, ona voli upravo takve neprihvaćene dečke.

Nedavno je izjavila kako su posjetitelji stripovskih konvencija, često okarakterzirani kao nepopularni čudaci, ustvari sjajni partneri.

'Nekoliko puta sam bila na tim konvencijama. Ima puno pristojnih i vrlo dragih muškaraca. Možda sam i ja upravo kao oni, neka čudakinja koja uživa u znanstvenoj fantastici' prokomentirala je Fox.

Megan Fox: 'Žene me smatraju lakom'

Upravo ju je tako doživio i njezin filmski partner Simon Pegg, glavni glumac iz filma 'Kako izgubiti prijatelje i otuđiti se od ljudi'.

Žene mogu sve što žele jer imaju vaginu tvrdi Megan Fox

'Jedan dam smo ranije završili sa snimanjem filma, te samo Megan i ja otišli u bar. Sjeli smo u kut, pošteno se napili, ali i dobto napričali. Vrlo je pametna i stvarno je pomalo otuđena štreberica. Kraljica otuđenih štreberica i najljepša koju sam ikada vidio' rekao je Pegg ne skrivajući svoje oduševljenje glumicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju