Zvijezda filma 'Transformers', Megan Fox priznala je kako je žene smatraju lakom. No, laskaju joj usporedbe s Angelinom Jolie koju ipak smatra ljepšom i jačom osobom od sebe

Seks simbol i glumica Megan Fox koja je priznala svoje biseksualne sklonosti kao i vezu sa striptizetom, otkrila je kako nije zadovoljan načinom kako je doživljavaju žene.

'Cure misle da sam laka žena, ali ja sam u istoj vezi od svoje osamnaeste godine. Ako si atraktivna odmah pretpostave da si ili glupa ili kurva ili glupa kurva. Ženski instinkt ih tjera da drugim ženama skaču za vrat' otkrila je dvadeset i tri godine stara Megan.

Angelina je jako ozbiljna i dostojanstvena. Ja sam njezina suprotnost

'Da sam bila tipična starleta i govorila sve one ispravne stvari, do toga ne bi došlo. Ali ja kad dajem izjave, dajem ih kao osoba i to je za neke šokantno.

Sve žene u Hollywoodu su poznate kao seks simboli, tako te jednostavno prodaju. Meni je to sasvim u redu, ako znaš kako to iskoristit' dodala je glumica.

Olivia Wilde je seksipilnija od Megan Fox

Iako je često uspoređuju s Angelinom Jolie, seksepilna crnka odbija sve usporedbe.

'Ona je jako ozbiljna i dostojanstvena. Ja sam sasvim suprotnog karaktera od nje. Ja u intervjuu govorim stvari koje smatram izuzetno smiješnima, ali živimo u svijetu koji baš ne trpi smisao za humor.

Megan Fox: Želim Angelinu!

Sarkazam se ne prepoznaje u novinama. Ljudi žele da budem tigrica poput Angeline, što ja nikako nisam' istaknula je zvijezda filma 'Transformers'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju