Prva dama Amerike pokazala je svom suprugu kako savršeno barata vještinama vrtnje hula hopa i to na travnjaku ispred Bijele kuće. Michelle je zavrtjela obruč 142 puta prije nego što je dotaknuo tlo

Svi koji su to isprobali znaju kako uopće nije jednostavno, a Michelle je zaslužila svaku pohvalu. Odjevena u hlače, košulju i kardigan te balerinke hrabro je zakoračila u obruč i pokazala kako se vrti hulahop. Uz to prisutne je uvjerila kako je i preskakanje konopca njezina specijalnost, no tek nakon nekoliko neuspjelih pokušaja!

Hulahop je posljednji fitness hit, no svakako je od davnina omiljena aktivnost kojom se možete baviti i u stanu i na dvorištu, te uključiti najmlađe.

Razlog njezine pokazne vježbe je akcija održana na travnjaku Bijele kuće kojoj je prisustvovalo stotinjak djece školske dobi. Prva dama ih je podsjetila koliko su vježba i zdrava prehrana važni za zdrav život i odrastanje.

Vrtnja hulahopa je odlična vježba koja osim što sagorijeva sto kalorija u deset minuta, popravlja raspoloženje i vraća želju za seksom.

Hulahop groznica je zahvatila Ameriku, a lista čekanja za trening pod nazivom Hoopnotica je duža od one za skupocjenu Birkin torbu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju