Glumica Milla Kunis koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Lude 70-e' ima ono nešto što čini pravu zvijezdu, a baš to joj je osiguralo uloge u tri velika filma i seksi editorial u časopisu

Atraktivna i lijepa Mila je svoje adute pokazala u editorialu koji je snimila za magazin Black Book raščupana, odjevena u kožu i zaogrnuta perjem s tamnom šminkom, a usput je otkrila što i koga najviše voli te hoće li se uskoro udati.

Mila Kunis je sigurna u sebe i vjeruje kako može postići sve što poželi ili barem pokušati te dati sve od sebe. Pred njom su dva filma u kojima su joj partneri Denzel Washington, Garry Oldman i Mark Wahlberg, a s kolegicom Natalie Portman snima film 'Crni labud'.

Ono što svi željno isčekuju su scene u kojima se dvije glumice ljube, a šuška se kako će biti i puno više od toga.

Nije sigurna bi li mogla glumiti u Shakespeareovoj drami, no sigurna je da može pokušati i dati sve od sebe, takva je u poslu i u životu.

Atraktivna glumica svoj život čuva daleko od medija, ipak kada je priznala da se na neko vrijeme iz Los  Angelesa preselila u New York jer je počela izlaziti s Njujorčaninom, svima je bilo jasno kako su nagađanja da je u vezi s Macaulayem Culkinom, 29-godišnjim glumcem kojeg je uloga u filmu 'Sam kod kuće' učinila slavnim i jako bogatim, istinita.

Kada govori o ljubavi i privatnom životu najčešće spominje svoja dva psa, mješanca Shortyja i buldoga Audreyja.

'Ne sjećam se kada sam bila slobodna, volim biti u vezi, volim kada me netko čeka kod kuće i uživa sa mnom u toploj kupki i čaši vina. Volim svoj život', rekla je Mila.

Samouvjerena glumica ne vjeruje brak, no sigurna je kako će jednog dana imati djecu.

'Sada sam još previše sebična za to, no jednog dana ću imati djecu, no to ne znači da ću se udati. Brak mi nije važan, važno mi je da kraj sebe imam muškarca koji će se brinuti za mene', objasnila je svoju viziju obitelji Mila. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju