Manekenka Miranda Kerr kojoj nisu strane niti kritike za anoreksiju, kao niti pohvale za jedno od najljepših tijela u odredu Victorijinih anđela, ni sama nije oduševljena svojim izgledom

Dvadeset i šest godina stara manekenka Miranda Kerr već je nekoliko sezona jedno od glavnih lica, odnosno tijela, u odredu manekenki brenda donjeg rublja Victoria's Secret.

Vretenasti trbušnjaci, duge noge i solidna trojka glavna su obilježja ljepotice koje je prepoznao i njezin partner, glumac Orlando Bloom.

Vretenasti trbušnjaci, duge noge i solidna trojka glavna su obilježja tijela ljepotice koje je prepoznao i njezin partner, Orlando Bloom

Svoju liniju održava prehranom određenoj prema krvnoj grupi, te prilično fleksibilnim vegetarijanskim načinom prehrane.

'Znam što je najbolje za mene. Prvenstveno sam vegetarijanka koja jede piletinu i ribu. No, znam se počastiti i s odreskom' pojasnila je svoju prehranu Miranda.

VIDEO: Blještavi modeli u tangama i perju

Premda su je u pojedinim periodima njezine karijere optuživali za anoreksiju, manekenka se uvijek branila izjavama da jede više nego dovoljno. No, priznaje kako je i sama nezadovoljna svojim tijelom.

Miranda Kerr: Nisam anoreksična, već zdrava

'Nitko nije savršen. Neki dijelovi tijela su mi bolji od drugih. Moram poraditi na svojim nesavršenostima sa svojim trenerom. Mislim da je najvažnije da žene budu zadovoljne i samouvjerene s onim što imaju bez da se gura u neke ladice u kojima ne žele biti' poručila je lijepa Miranda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju