Najseksepilnija Hrvatica i voditeljica vremenske prognoze na Novoj TV Mirna Maras i bivši mistera Mario Valentić postali su roditelji. Mirna je carskim rezom na svijet donijela dječaka kojem su roditelji dali ime Niko

Jedan od najljepših parova estrade Mirna i Mario presretni su zbog dolaska bebe, a uzbuđeni tata je u telefonskom razgovoru za Zadovoljnu potvrdio kako je sve prošlo super.

Mirna je rodila u utorak u večernjim satima carskim rezom pa Mario nije mogao biti prisutan porodu.

'Mirna i beba su super, sve je dobro prošlo i maleni je zdrava i lijepa beba', rekao je presretni Mario koji se navikava na svoju novu životnu ulogu.

Kod kuće je već sve spremno za njihov dolazak, a Mario koji je tijekom cijele trudnoće ispunjavao Mirnine želje i dalje će nastaviti tako.

Mirna je bila aktivna tijekom cijele trudnoće, a suprug Mario je za nju osmislio posebne vježbe koje su joj pomogle da porod dočeka spremna.

'Na porodu je fizička snaga itekako potrebna pa sam vježbala kako bi bila spremna, no i inače se odlično osjećam kada sam aktivna', rekla je Mirna.

Pred njima su najljepši dani, a pred lijepom Mirna koja je od samog početka trudnoće bila neopisivo sretna je najljepša uloga, ona majčinska.

Mirna tijekom trudnoće nije imala onih pravih 'trudničkih želja' te je za Zadovoljnu priznala kako je bila netipična trudnica, no kako  vjeruje da danas mali broj trudnica ima takve simptome.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju