Otkada je cijeli svijet imao priliku vidjeti celulit na njenim nogama, mlada glumica muku muči s odstranjivanjem vjernog neprijatelja brojnih žena. Iako je nedavnim izgledom potaknula glasine o anoreksičnosti Misha tvrdi kako je samo opsjednuta pilatesom

'Pilates je moj najbolji prijatelj u posljednje vrijeme, opsjednuta sam njime. Čini me sretnom', izjavila je Mischa nastojeći zlobnicima začepiti usta.

Mischina borba s celulitom mogla bi ući u anale, još od prošle godine kada su paparazzi ovjekovječili neprijatelja na njenim nogama glumica muku muči s uklanjanjem istog. U posljednje vrijeme je prešla granicu dobrog ukusa, pokazavši javnosti svoje novo tijelo. Glasine kako je na rubu anoreksije nisu ostavile glumicu ravnodušnom.

'Pilates je moj najbolji prijatelj u posljednje vrijeme, opsjednuta sam njime. Čini me sretnom', izjavila je Mischa nastojeći zlobnicima začepiti usta. Glumica tvrdi kako nikada nije bila pod strogim režimom prehrane, što se tiče vježbanja ono joj je ispušni ventil.

'Kada se pripremam za neku filmsku ulogu, onda više vremena provodim vježbajući, naravno kako bi bila u što boljoj formi', pravda se mlada Mischa.

Pilates ili dijeta, kao god bilo nije lako za povjerovati da je moguće drastično gubiti na kilaži bez rigoroznih mjera. Mischa u svakom slučaju ne izgleda niti lijepo niti zanosno, mi kažemo da pilatesu, ne izgladnjivanju!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju