Žene u dvadesetim aće odnijeti pobjedu nad ženama u četrdesetima, no ne ako je jedna od natjecateljica Demi Moore. Svojom je pojavom u pripijenoj sivoj haljini zasjenila duplo mlađu glumicu Mischu Barton

Demi Moore je u kratkoj haljini koja je otkrila noge ukrala show Mischi Barton koja je na party održan povodom premijere showa 'The Beautiful Liar' odjenula dugu fluorescentnu haljinu Zaca Posena.

Elegantna 23-godišnja Mischa je ponovo dokazala kako se dobro držati poznate modne poslovice 'manje je više' te je dala Demi lekciju o eleganciji, no izgubila je pažnju prisutnih koji su uživali u savršenim oblinama 47-godišnje glumice koja tvrdi kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji.

Demi Moore: Ne želim izgledati kao da mi je 30.!

Show 'The Beautiful Liar' je novi projekt problematične Mische Barton koji je producirao Ashton Kutcher, a govori o djevojci koja želi uspjeti u okrutnom modnom svijetu New Yorka.

Mischa koja je ranije ove godine provela neko vrijeme na psihijatarskom liječenju rekla je kako je glavni razlog operacija umnjaka koja je krenula po zlu. 'Uz operaciju zuba koja nije završila dobro, mnoge stvari su krenule po zlu.', pojasnila je Mischa koj aje dodala kako je tijekom boravka u bolnici izjavila kako želi umrijeti zbog bolova koje je jedva podnosila, te su je zbog toga zadržali na promatranju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju