Poznata po gubljenju i nabacivanju kilograma koliko i po filmskim ulogama, Renee Zellweger ponovno je šokirala. Ovoga puta pokazala je zavidnu muskulaturu na kojoj bi joj i muškarci pozavidjeli. Seksi ili ne prosudite sami.


Bicepsi i tricepsi na tijelu poznate glumice u potpunosti su došli do izražaja dok je glumica ponosno pozirala fotografima prije ulaska u studio Davida Lettermana. U jednom od najpopularnijih američkih talk showova Renee je promovirala romantičnu komediju 'New In Town'.

Sumnjamo kako je 39-godišnja glumica zavidnu muskulaturu 'nabacila' zbog nove uloge, iako bi ovim izgledom savršeno utjelovila lik pop kraljice. Renne je čini se na dobrom putu da zasjeni i vječnu Madonnu.

No ipak riječ je o još jednom glumičinom izletu u potrazi za samom sobom. Uloga u filmu 'Dnevnik Bridget Jones' osim planetarne slave donijela joj je i etiketu debeljuce. Otada Renee muku muči s traženjem prave sebe. Nebrojeno je puta iznenadila naglim gubitkom kilograma i frapantnim promjenama izgleda.

Sada je pokleknula pod novim holivudskim trendom, vježbanju do iznemoglosti. Glumica dva sata dnevno provodi s osobnom trenericom, a tu je i strogi režim prehrane, makrobiotički menu koji se sastoji od ribe, riže i povrća.

Da li je Renee možda ipak pretjerala, prosudite sami!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju