Godina je na kraju, a Hollywood se ima s čime pohvaliti. Jedno je sigurno, kao i uvijek do sada u gradu u kojem snovi mogu postati stvarnost bilo je svega: preljuba, opraštanja, uspona, padova, promjena imidža. Prisjetimo ih se!

Potezi slavnih osoba zabavljaju nas gotovo cijele godine pa tako s vremenom odabiremo one koji su nas nasmijali ili pak one koji uopće nisu zaslužili da ih se komentira.

Angelini obiteljska idila nije bila dovoljna pa je izazvala Bradovu bivšu javno priznavši kako se u lijepog Brada zaljubila dok je on još bio u braku s Jennifer.

I ove godine sudjelovali smo u sapunici Brangelina. Najpoznatiji par na svijetu Brad i Angelina dobili su blizance, pa je lijepa majka navodno pala u postporođajunu depresiju, izbacila Brada iz zajedničkog doma, onda su krenule glasine kako se par ipak tajno vjenčao da bi se konačno zajedno pojavili u javnosti i opovrgnuli sve to. I dalje su najljepši par na svijetu i uživaju u svojoj velikoj obitelji. No, Angelini izgleda ta idila nije bila dovoljna pa je izazvala Bradovu bivšu javno priznavši kako se u lijepog Brada zaljubila dok je on još bio u braku s Jennifer.

Među glumicama su frcale iskre, no Brad je stao na stranu svoje supruge, a Jennifer Aniston je izjavila kako Angelina stvarno nije cool i utjehu potražila u zagrljaju svog mlađahnog dečka Johna Mayera te cijelom svijetu pokazala golo i savršeno tijelo na naslovnici magazina GQ. Priznala je kako je to snimanje odradila pod utjecajem alkohola!

Jennifer će u 2009. uživati u četrdesetoj godini koju je jedva dočekala te pokušati postati majka, a svoje probleme i tajne će i dalje dijeliti s najboljom prijateljicom Courtney Cox.


Na holivudskom zvjezdanom nebu zasjala je i najmlađa zvjezdica. Suri Cruise proglašena je najutjecajnijim djetetom i tako iza sebe ostavila mnoge odrasle celebrityje koji su se nadali toj tituli. Djevojčica koja najradije nosi haljinice i balerinke, a kao modni dodatak uvijek ima mamu Katie, a sa samo dvije i pol godine naučila je pozirati paprazzima i mahati pred kamerama. Pred njom je karijera!

Roditelji Tom i Katie ovu su godinu proveli razdvojeno. Nakon medijskih napisa kako Tom upravlja njezinim životom, Katie se primila posla. Snimila je jedan ne baš uspješan film i zatim se okušala na kazališnim daskama. Predstava All my Sons pobrala je pohvale publike i kritike, a Katie se preselila u New York, daleko od supruga. Mlada glumica i majka ubrzo je počela osječati umor koji se odrazio i na njezin izgled pa se nagađalo i kako je trudna. No, Suri za sada neće dobiti brata, a Tom i katie će izmjeniti poljubac u ponoć i to u društvu ponovo najboljih prijatelja, bračnog para Beckahm.

Na holivudskom zvjezdanom nebu zasjala je i najmlađa zvjezdica. Suri Cruise proglašena je najutjecajnijim djetetom i tako iza sebe ostavila mnoge odrasle celebrityje.

I za atraktivnu Beyonce ovo je bila plodna godina. Izrekla je sudbonosno 'da' i na ruku stavila vjenčani prsten, zatim to tajila od javnosti te na kraju priznala kako je brak između nje i repera Jay-Z-a borba za nadmoć. Promovirala je i novu kolekciju za svoju modnu marku House of Dereon. Pomalo retro, no vrlo ženstvenu liniju promovirala je sama, no pod budnim okom svoje majke Tine koja brine za njezin styling. Ovu će godinu beyonce pamtiti i po novomtrećem studijskom albumu s kojim je predstavila i svoj aletr ego - Sachu Fierce. 'Ona je divlja, neobuzdana, agresivnija, otvorenija i glamuroznija' opravdala je Beyonce ovaj potez te dodala kako je Sacha ona koju vidimo na pozornici.

Glumica Michelle Williams ovu godinu će poželjeti zaboraviti što prije. Njezin bivši suprug i otac malene Matilde, Heath Ledger pronađen je mrtav što je bio priličan šok za obje. 

Michelle priznaje kako joj se čini da je još uvijek opsjeda njegov duh koji joj šalje poruke kako mu je žao što nije tu i ne može se brinuti za Matildu. Cure će morati nastaviti same, a mlada mama će od sada morati preuzeti ulogu oba roditelja.

Britney će 2008. pamtiti kao najluđu godinu u svom životu. Pjevačica je doslovce dotakla dno i uspjela se vratiti. Nakon skandala, odlaska na liječenje i gubitka skrbništva nad sinovima, uspjela se vratiti s novim albumom i ponovo osvojiti povjerenje obožavatelja.

Neobuzdana Lindsay Lohan ove je godine istraživala. nakon pijanstava, noćnih provoda i ljubakanja smirila se u vezi s djevojkom Samanthom Ronson. Cure su odlučile ozakoniti svoju vezu brakom, no tada su i započeli njihovi problemi. problematična Lindsay se izgleda ipak ne može odlučiti voli li više dečke ili cure!

Lijepa doktorica iz serije Uvod u anatomiju, Katherine Heigl izrasla je u pravu zvijezdu. Uloge  u filmovima Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta i Zalomilo se pomogle su joj u karijeri te se nametnula kao nova kraljica romantičnih komedija, a i na ljubavnom planu joj cvjetaju ruže. Svoju je ljubav s Joshom Kelleyjem okrunila brakom, a u skoroj budućnosti planira proširiti svoju obitelj. Ipak, holivudska glumica nije se uspjela riješiti svog poroka - cigareta. U javnosti su se pojavile njezine fotografije s cigaretom, a Katherine se nada kako će se u 2009. uspjeti riješiti te ružne navike.

Bez obzira na novogodišnje odluke u Hollywoodu već s prvim taktovima 2009. očekuju nas novi skandali, ljubavni trokuti i problemi...


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju