Torba je modni dodatak kojeg svaka žena smatra neophodnim. Bez obzira na upozorenja kako njezina veličina i težina mogu ozbiljno narušiti zdravlje velika torba ne izlazi iz mode

Gotovo svi stilisti tvrde kako je dobra torba ona koja će i najednostavniju kombinaciju učiniti dobrom. Težina ženske torbe u prosjeku iznosi tri kilograma, a ono što se nalazi u njoj su sitnice koje su svakoj pripadnici ljepšeg spola neophodne.

Bolove zbog nošenja velikih i teških torbi osjeća čak 70 posto žena koje to nije nagnalo da se riješe nekih stvari iz svoje torbe.

Uz torbicu sa šminkom, mobitel, novčanik, češalj za kosu i omiljeni rokovnik žene u torbi najčešće imaju i kremu za ruke, tablete protiv bolova te ključeve na velikom i teškom privjesku.

Velike torbe su trend i među holivudskim damama. I dok je Victoria Beckham priznala kako je ovisna o njima, a njezina se kolekcija procjenjuje na milijun i pol funti, ostale zvijezde imaju svoje omiljene skupe modele s potpisom, no i one nešto jeftinije u koje im stane sve potrebno.

Bez obzira na štetni utjecaj koji može uzrokovati ozbiljne posljedice na zdravlje žene ih se jednostavno nisu spremne odreći.

Bolove zbog nošenja velikih i teških torbi osjeća čak 70 posto žena koje to nije nagnalo da se riješe nekih stvari iz svoje torbe, njih 28 pate od bolova u rukama, a 35 posto osjećaju bolove u ramenima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju