Supermodel Naomi Campbell koja je poznata po problematičnom ponošanju pokazala je kako ni život pun ljubavi i blagostanja ne može u potpunosti smiriti njezine živce. Optužena je za napad na fotografa koji je zbog težih ozljeda završio u bolnici

Luksuzni odmor Naomi Campbell koja uživa u društvu milijunaša Vladislava Doronina narušio je incident s fotografom koji je pokušao snimiti zaljubljeni par na talijanskom otoku Lipari.

Fotograf Gaetano Di Giovanni je zbog agresivnog ponašanja bivšeg supermodela završio u bolnici, a  tvrdi kako je Naomi kriva za silne ogrebotine i masnice na njegovom licu i tijelu.  Crna pantera napala ga je svojom torbicom, a njezini su mu nokti ozlijedili lijevo oko.

Supermodel na plaži: Naomi Campbell

Supermodeli se vraćaju: Linda, Naomi, Claudia i Christy

Naomi Campbell poznata po svom agresivnom ponašanju i ovaj je put pokazala kako se zaista ne zna suzdržati. Od nesretnog fotografa su je odvajali tjelohranitelj i Vladislav Doronin.

Naomi je otprije poznata po agresivnim ispadima. Prošle godine je zbog izgubljene prtljage napala policiju na londonskom aerodromu Heathrow nakon što joj je izgubljena prtljaga. Nakon fizičkog obračuna s carinicima završila u pritvoru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju