Već smo pisali o tome kako će 'Seks i grad' dobit svoj nastavak. No, recesija je očito drastično promijenila planirani scenarij, pa će se i četiri, modno osviještene junakinje, morati suočiti s plićim džepovima

Poznato je kako je film 'Seks i grad' dobio svoj nastavak. Već je određen i datum njegove premijere i to 28. svibnja iduće godine.

Iako je tema filma i dalje ljubav, moda i žene, u epicentru svega je svjetska financijska kriza zbog koje će se četiri junakinje trajno promijeniti život.

Premijera nastavka filma 'Seks i grad 2' najavljena je za 28. svibnja 2010. godine

Krenimo redom. Zbog financijske krize Faca ostaje bez posla, te se sa Carrie seli u London. Recesija je očito dotaknula njegov posrnuli ego, pa se morao utješiti s novom ljubavnicom.

Carrie će ga uhvatiti u krevetu s drugom, a nakon što ga ostavi, doznat će da je trudna i to će donijeti nove jade našoj omiljenoj kolumnistici.

Svu ušteđevinu na burzi gubi i uvijek dotjerana Samantha koja se zbog novog statusa koji se ni izdaleka ne nalikuje dosadašnjem mora pomiriti s tim da je sada obična građanka New Yorka.

Kao obična smrtnica, uvijek duhovita Samantha pronalazi niz originalnih načina kako bi i dalje zadržala svoj lifestyle.

Seks i stan: Uredite dom po uzoru na slavne junakinje

Recesija, glamur i manolice na 12 rata!

Charlotte i Miranda imat će svojih problema koji će također biti povezani s financijskom krizom, no da vas odmah utješimo - prema najavama, iako u nastavku 'Seksa i grada' više neće biti toliko novaca, mode i seksa ipak neće nedostajati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju